Arbets- och miljömedicinskt vårmöte 2023

CAMM är glada över att bjuda in till Vårmöte i Stockholm! Konferensen äger rum på Clarion Hotel Stockholm den 4–5 maj 2023.

Välkommen till Stockholm!

Temat för årets vårmöte är en jämlik arbets- och miljöhälsa 2030. Vi kommer att bjuda på intressanta föreläsningar, debatter och seminarier inom arbetsmedicin, arbets- och organisationspsykologi, ergonomi och miljömedicin.

Det blir en blandning av praktik, klinik och forskning som vi hoppas ska passa dig, oavsett om du kommer från företagshälsovården, AMM-klinik eller universitetet.

Theo Bodin

Verksamhetschef CAMM

Theo Bodin började forska på AMM i Lund 2007 och disputerade 2014 på en avhandling om buller och hjärt-kärlsjukdom. Han leder forskargruppen The New World of Work vid Karolinska Institutet vars huvudsakliga forskningsinriktning det nya arbetslivet, gig-ekonomin och atypiska sysselsättningsformers koppling till arbetsmiljö och hälsa. Han är sedan 2021 verksamhetschef för Centrum för Arbets- och miljömedicin där han också arbetar kliniskt som läkare.

4–5 maj Clarion Hotel Stockholm

Arbets- och miljömedicinskt vårmöte 2023 riktar sig till verksamma inom arbets- och miljömedicin, företagshälsa och personer som har ett professionellt intresse av arbetsmiljö, inomhusmiljö och yttre miljö.

Konferensen äger rum på Clarion Hotel Stockholm på livfulla Södermalm. Tidigt under nästa år går det att boka boende på Clarion med en rabatt för deltagare. Läs mer om hotellets klimatkompensering av konferensdeltagares koldioxidutsläpp här!

På torsdag 4 maj från klockan 18 är det konferensmiddag och glittrande show på anrika Wallmans!

Konferensen arrangeras i samarbete med Institutet för miljömedicin, Karolinska Institutet, och med stöd av AFA Försäkring.

Anmälan

Vårmötets anmälan är bindande men kan överlåtas - meddela ny deltagare till administrationen.

Anmälan är stängd - kontakta administrationen om du inte hunnit med att anmäla dig och vill finnas på en väntelista.

Förmöten

Interna förmöten genomförs på onsdag 3 maj och torsdag 4 maj 2023. Här finns en pdf med schema. Observera att förmötesdeltagare även behöver anmäla sig till Vårmötet.

Kontakt 

Har ni några frågor så kontakta oss gärna på cammadmin.slso@regionstockholm.se så återkommer vi i närtid.

Eller ring till Johanna Olsson, projektassistent CAMM, på 08-123 372 39.

 

Fotograf: Bengt Jansson (Strandvägen), Pia Isaksson (Porträtt).