Rapporter

Centrum för arbets- och miljömedicin har en egen rapportserie och deltar i andra aktörers produktion av rapporter inom området arbets- och miljömedicin. Dessutom tar vi fram återkommande arbetshälsorapporter och miljöhälsorapporter för Stockholms län.

Gå till CAMM:s rappporter från 2024, 2023 eller 2022.

Liten pojke springer på sandstrand

Miljöhälsorapporten Stockholms län 2021 - om barn

Miljöhälsorapporten för Stockholms län 2021 beskriver olika miljöfaktorers betydelse för befolkningens hälsa, med fokus på barn. 

Manligt mopedbud med stor ryggsäck. Bearbetad AI illustration med en futuristisk känsla till Arbetshälsorapporten 2024 i en svart och beige färgskala.

Arbetshälsorapport Stockholms län 2024

Hur hänger ohälsa ihop med arbetsförhållanden och yrkesgrupper? I den nya arbetshälsorapporten beskriver vi ohälsans ojämlika fördelning, barriärer till vård och hur två aspekter av arbetarskydd, kunskap om arbetsmiljöansvarig och tillgång till företagshälsovård, är fördelade mellan grupper.

Ladda gärna ner våra rapporter!

Rapportserien

Rapporterna i Centrum för arbets- och miljömedicins rapportserie är sorterade efter publikationsår, som du finner i menyn till vänster (dator)/i cirkeln nere till höger (mobil).

Arbetshälsorapporter och miljöhälsorapporter

Regionala arbetshälsorapporter och miljöhälsorapporter för Stockholms län hittar du under respektive rubrik i menyn till vänster (dator)/i cirkeln nere till höger (mobil).

Senast ändrad 2023-05-03

Publicerad: 2014-03-19